III. Vándor Fakanál Főzőverseny

A Nagyrécse Község Önkormányzata szervezésében megrendezett falunapi főzőversenyre a kanizsai kampusz is kapott meghívást. Ezért a versenyen a varázskonyha csapata képviselhette intézményünket.
A harmadik alkalommal megrendezett Vándor Fakanál Főzőverseny volt a délután főszereplője, ahova több mint 40 csapat nevezett.
A látvány sem volt akármilyen, az iskola mögötti parkban, hatalmas lombkoronájú fák alatt felállított megannyi sátor és akkor még nem szóltunk a bográcsokból felszálló illatokról.
Természetesen mindenki elsősorban a saját ételével foglalatoskodott, de azért látható volt, hogy remek ételek fognak itt ma délután versenybe szállni.
Csapatunk is jó nagy bográccsal készült, melyben zöldséges aprópecsenyét készítettünk. A zsűri kóstolása után a kampusz dolgozói jó étvággyal fogyasztották el a kellemes ételt, megállapítva, hogy a bográcsban főzött ételnek nincsen párja. A zsűri is hasonlóképpen vélekedhetett, már csak azért is mivel az idei évben nekünk ítélte a fődíjat.
Már nem is tudom, hogy a meglepetés vagy az öröm volt nagyobb, amikor kimondták a nevünket, és igen, a Varázskonyha elhozta a nagyrécseiek büszkeségét, az Arany Fakanál díjat.
Vándordíj lévén, egy teljes évig marad nálunk, miénk lesz a megtisztelő feladat,hogy a következő versenyen továbbadjuk a jövőbeni nyertesnek, vagy esetleg megvédjük!

{phocagallery view=category|categoryid=19|limitstart=0|limitcount=5|pluginlink=1|imageordering=9}