10 éves a "kocamuri"

A történet 10 évvel ezelőtt indult, akkor született meg az ötlet, melynek nyomán létrejött hagyományteremtő jelleggel a kocamuri, a vizsgaidőszak lezárását ünnepelve. Ez egy hamisítatlan zalai disznóvágás, amelynek a megkoronázása az esti 7 fogásos disznótoros vacsora, amit az idén is a varázskonyha oszlopos tagjai készítettek el. A disznó feldolgozásában és a vacsora elkészítésében segítségünkre voltak már végzett hallgatóink is, akik évről-évre visszajárnak hozzánk, segítő kezet nyújtva e nemes feladathoz. A szorgos kezek nyomán 250 adagnyi étel készült el, volt toros káposzta, májas hurka, sült kolbász, pecsenye, rántott karaj, pörkölt, sült káposzta, tepertő. A vacsora után került sor a jubileumi torta felvágására, aztán következett a zenés-táncos mulatság hajnalig.
Büszkén mondhatjuk, hogy ismét egy nagyszerű, remekül sikerült rendezvényen vagyunk túl és persze már várjuk a következőt.

{phocagallery view=category|categoryid=14|limitstart=0|limitcount=5|pluginlink=1|imageordering=9}